Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-08@01:08:51 GMT

تلگرام و واتس اپ در پاکستان فیلتر شد

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۰۶۱۴۳

تلگرام و واتس اپ در پاکستان فیلتر شد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، رسانه‌های پاکستانی روز جمعه اعلام کردند که دولت این کشور دسترسی به شبکه‌های اجتماعی را برای امروز مسدود کرد.

وزارت کشور پاکستان طی حکمی به سازمان مخابرات و ارتباطات این کشور، خواهان قطع خدمات شبکه‌های اجتماعی شد و این وضعیت تا آخر عصر امروز برقرار خواهد ماند.

مقامات پاکستانی دلیلی برای مسدود کردن شبکه‌های اجتماعی اعلام نکردند اما به گزارش منابع خبری، جلوگیری از هرگونه تظاهرات و یا برگزاری اعتراضات در اسلام‌آباد و یا سایر شهرهای این کشور علت اصلی مسدود شدن شبکه‌های اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تدابیر امنیتی در پایتخت پاکسـتان تشدید شده و این درحالی است که دولت این کشور روز گذشته فعالیت یک گروه مذهبی موسوم به "تحریک لبیک" را به دلیل برگزاری اعتراضات خشونت آمیز در شهرهای پاکستان، اقدامات غیرقانونی و درگیری با نیروهای امنیتی ممنوع کرد و بنا بر قانون مبارزه با تروریسم، این گروه را در فهرست سازمان‌های غیرقانونی قرار داد.

گروه معترض "تحریک لبیک" که خواستار اخراج سفیر فرانسه از پاکستان (به دلیل تداوم اقدامات توهین آمیز به مقدسات اسلامی در فرانسه) هست، طی روزهای اخیر دست به خشونت، مسدود کردن خیابان‌ها، جاده‌ها و وارد آوردن خسارت شدید به املاک دولتی و عمومی زده است.

کد خبر 595381 برچسب‌ها شبکه‌ اجتماعی پاکستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شبکه اجتماعی پاکستان شبکه های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۰۶۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلگرام تحت نظارت بلژیک

ایتنا - مقامات بلژیک برای عمل به مقررات جدید اتحادیه اروپا درباره رصد محتوای پلتفرم‌ها، بر اپلیکیشن شبکه اجتماعی تلگرام نظارت خواهند کرد.
سخنگوی نهاد مخابراتی بلژیک (BIPT) به پولیتیکو اعلام کرد تلگرام که در دوبی مستقر است، یک شرکت مستقر در بروکسل را به عنوان نماینده قانونی خود در اتحادیه اروپا معرفی کرده است. این خبر نخستین بار توسط نشریه بلژیکی «دی استاندارد» منتشر شد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، پلتفرم‌هایی که در اروپا فعالیت می‌کنند، ملزم هستند تحت قانون خدمات دیجیتال و مقررات جدید نظارت بر محتوا، یک نماینده بومی را منصوب کنند.

تلگرام که توسط پاول دوروف، کارآفرین روسی تاسیس شد، برای قابلیت‌های حریم خصوصی خود، محبوبیت یافت اما در سال‌های اخیر به بستر محبوب برای تئوری‌های توطئه، گروه‌های تبهکار سایبری و افراط گرایان تبدیل شد. این پلتفرم بیش از ۸۰۰ میلیون کاربر ماهانه فعال در سطح جهان دارد.

در حالی که بزرگترین شرکت‌های فناوری دنیا تحت نظارت کمیسیون اروپا قرار دارند و تحت قانون خدمات دیجیتال، مشمول مقررات سخت گیرانه‌ای قرار می‌گیرند، پلتفرم‌های کوچک‌تر در کشوری که نماینده حقوقی دارند، تحت نظارت رگولاتورهای ملی قرار دارند.

تلگرام، شرکت نماینده خدمات دیجیتال اروپایی (EDSR) را که در بروکسل مستقر است، به عنوان نماینده خود معرفی کرده است.

بر اساس گزارش پولیتیکو، رگولاتور بلژیک به عنوان هماهنگ کننده خدمات دیجیتال، تلگرام را تحت نظارت خواهد گرفت.

دیگر خبرها

  • تلگرام تحت نظارت بلژیک
  • پاکستان: دیکته خارجی را درباره پروژه مشترک گازی با ایران نمی‌پذیریم
  • برادر همسر رهبری: به لحاظ عقلانی تلگرام باید بسته می‌شد | گفتم از نفسش بیندازید تا بگوید چشم!
  • تمدید اقامت دوماهه پناهجویان افغانستانی در پاکستان
  • سفرهای سریالی مقامات سعودی به پاکستان برای تجارت و سرمایه‌گذاری
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس
  • خط ریلی زاهدان-کویته نیازمند تبدیل تفاهم‌نامه به قرارداد عملیاتی
  • این پهپاد نظامی سوژه شبکه های اجتماعی شد |‌ عکس