Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، به دنبال اعلام این دستور، کاربران شبکه‌های اجتماعی و گروه‌های حقوق مدنی واکنش شدیدی به آن نشان دادند.

گزارش‌هایی منتشر شده مبنی بر اینکه این اقدام به دستور اداره ملی افغانستان و به هدف جلوگیری از استفاده از این پیام‌رسان‌ها از سوی گروه‌های شبه‌نظامی نظیر طالبان صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهزاد آریوبی، وزیر موقت ارتباطات افغانستان در پیامی که در فیس‌بوک منتشر کرد، گفت: دستوری به سازمان تنظیم ارتباطات افغانستان داده شده تا به شکل تدریجی خدمات این پیام‌رسان‌ها را فیلتر کند تا بعد از شکایت‌هایی که اخیرا دریافت کردیم بتوانیم کارکرد آنها را بهبود بخشیم.

او نوشت: دولت افغانستان به آزادی بیان پایبند است و می‌داند که این یکی از حقوق شهروندی اساسی مردم کشور ما است.

حکمی که در این زمینه از سوی سازمان تنظیم ارتباطات دولت افغانستان صادر شده به تاریخ اول نوامبر و با امضای یک مقام ارشد این سازمان بوده است.

این حکم به شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت دستور داده تا خدمات تلگرام، فیس‌بوک و واتس اپ را برای مدت ۲۰ روزه و بدون تاخیر فیلتر کنند.

با این حال براساس جدیدترین گزارش‌ها هنوز خدمات این پیام‌رسان‌ها در افغانستان برقرار است و امروز (شنبه) نیز همچنان کارکرد عادی آنها ادامه داشته است.

روز جمعه گزارش‌هایی نسبت به اختلال در فعالیت این پیام‌رسان‌ها در افغانستان منتشر شد که علت آن مشخص نشد.

پیام‌رسان‌های موبایلی شامل واتس اپ، وایبر و مسنجر فیس بوک استفاده گسترده‌ای در میان سیاستمداران و اعضای دولت افغانستان دارد و طالبان نیز عمدتا با استفاده از رسانه‌های اجتماعی عملیات پیچیده خود را به اجرا در می‌آورد.

اخیرا ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان در پیامی به خبرنگاران یک شماره وایبر برای ارتباط با این گروه به آنها داد تا در صورت فیلتر شدن واتس اپ از آن برای این ارتباط استفاده کنند.

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۰۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأسیس یک میلیون صنف آموزش‌های اجتماعی در افغانستان

رزا اوتنبایوا، رئیس یوناما در دیدار با والی طالبان در ولایت لوگر با اشاره به فعالیت های یوناما در زمینه های تعلیمی، خدمات صحی و تغییرات اقلیمی در افغانستان اظهار کرد: یوناما درآینده نزدیک، یک میلیون صنف آموزش‌های اجتماعی را در ولایات مختلف افغانستان ایجاد می‌کند.

والی طالبان در لوگر نیز در این دیدار گفت: هیأت حاکمه سرپرست افغانستان برای حل مشکلات تعلیمی، صحی و دیگر مسایل مردم تلاش‌ کرده و کوشیده است خدمات بهتری به مردم ارایه کند.

ضیاءالرحمن مدنی همچنین از یوناما خواست تا واقعیت‌های افغانستان را به جهان معرفی کند.

پیش از این نیز رئیس یوناما در دیدار با شماری از سفیران و نمایندگان کشورهای منطقه در کابل بر تلاش فراوان برای صلح و ثبات اقتصادی در افغانستان تأکید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • ابراهیم رئیسی یک دستور جدید صادر کرد +جزئیات
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • نگاه واقع‌گرایانه به آسیب‌های اجتماعی داشته باشید/ مسئولان منفعل توبیخ می‌شوند
  • رئیس‌جمهور دستور داد؛ متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • تأسیس یک میلیون صنف آموزش‌های اجتماعی در افغانستان